Kalóz animátor

Alkalmi munka Marcsi itt: Vendéglátás / Idegenforgalom

Információk

Légy te a Balaton legrettegettebb kalóza!
Kalóz animátorokat keresünk csapatunkba! Ha szeretnél naponta többször kihajózni egy különleges kalózhajó fedélzetén a Balatonon, legénységet kovácsolni a lelkes gyerkőcökből, megtanítanád nekik a hajózás, kincssszerzés és portyázás mesterségét, majd a nehéz nap után a Balatonfüredi kikötőben lábat lógatva vacsoráznál a hajó fedélzetén, akkor nálunk a helyed!
Téged keresünk, ha

  • elbűvöl a kalózkodás világa
  • értesz a gyerekekhez, és nem hoz zavarba a sok kérdés
  • szeretsz a hős szerepében tündökölni
  • értesz, vagy legalább nyitott vagy a hajózással kapcsolatos feladatokra, mint a kikötés, kötelek beszedése, padlósuvickolás, stb.
  • jól bírod a terhelhetőséget, mert bizony a kincset meg is kell védeni!

A munkabeosztást heti váltásban két animátor végzi, így egy aktív hét után 7 pihenőnapot kapsz. Igény esetén örömmel biztosítunk szállást a hajón, amely éjszakánként egy gyönyörű kikötőben vesztegel. Naponta több járat indul, melyek 60 percesek, ahol te és a kapitány vagytok a főszereplők. A köztes időben bátran bezsebelheted a mólón sétálók elismerését, vagy taníthatod a gyerekeknek a kardforgatás művészetét.
Szezonális jellegű, bejelentett munka. Szerződés időtartama: július 3.- augusztus 31.
Ha úgy érzed, te szeretnél lenni Balatonfüred leghírhedtebb kalóza, küldd el fényképes önéletrajzodat az info@kisfaludygozos.hu-ra!

Állások, amik érdekelhetnek