Áttekintés

  • Munkaterületek Szakmunka
  • Közzétett állások 0
  • Olvasott 9
  • Founded Since 2016

Company Description

Eleinte főként rozsdás karosszériákat javítottunk. Célunk a még nem veteránkorú, Youngtimer járművek karosszériájának és egyéb részegységeinek felújítása volt a gyári állapotra. A Teljes felújítások alkalmával folyamatosan nőtt az igény az egyéb javító tevékenységre is, például horpadások, törésből adódó sérülések javítása, később futómű alkatrészek cseréje, szilentezés stb. A karosszéria kijavítása után fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő alváz- és üregvédelemre is, melyet prémium anyagokkal végzünk, hogy hosszú évekig élvezhető legyen a felújított autó. A folyamatosan növekvő igény kiszolgálására a karosszériajavítás mellett, immár a járművek általános karbantartását, motorfelújítását is vállaljuk a különválasztott szervizünkben. Ehhez kapcsolódóan a BHPgumi partnereként gumiabroncsok beszerzését, szerelését, defektjavítását és tárolását is vállaljuk.

A szakma régi, “oldschool” fogásait kitanulva, fenntartva, továbbadva dolgozunk műhelyünkben, ahova egyaránt várjuk a modernebb, sérült vagy idősebb autóval rendelkező ügyfeleket, akik a gyári állapotot szeretnék visszaállítani illetve megtartani.

Az alváz- és üregvédelmi illetve karosszériajavítási szolgáltatásunkkal szeretnénk értéket teremteni/óvni. Hiszünk a TMK hatásában, hogy a környezetért tehetünk azzal is, ha a használati tárgyainkat nem dobjuk kukába, hanem karbantartva, megjavítva sokáig megőrizzük őket.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php73/var/lib/php/session) in Unknown on line 0